LET OP: WIJ ZIJN VERHUISD! Kruisstraat 37 in Haarlem | Bel: 023-2014115 | Mail: info@beau-ten.nl

Body

Cryo (vetbevriezing)

Bevries je vet met de Body Wizard Cryolipolyse behandeling

Tijdens de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!


Cryolipolyse, 1 plaatsing €150,00

Cryolipolyse, 2 plaatsingen €250,00

Cryolipolyse, kuur, 3 plaatsingen €375,00

Cryolipolyse, kuur, 6 plaatsingen €588,00

Hoe werkt het?
Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.  

Hoe voelt het?
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.   Waar gaat het vet naartoe? Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.  

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.  

Behandelzones
De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. Mocht u andere zones willen behandelen kan dit besproken worden tijdens de gratis intake  

Aantal behandelingen
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.  

LPG endermologie

Losse behandeling, 40 minuten € 80,00

Kuur, 10 x ( plus 2 gratis ) € 600,00

Op een effectieve manier je cellulitis, plaatselijke vetophopingen of huidverslapping aanpakken? Met de LPG Endermologie behandelingen is dit mogelijk. Door de gepatenteerde technologieën wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om aan het werk te gaan om zicht te verbeteren.

LPG Endermologie

Heeft je last van plaatselijke vetophopingen, cellulitis of een verslapte huid? Hoe hard u ook sport of hoe strikt uw dieet ook is, soms lukt het gewoon niet om de gewenste resultaten te behalen. Maak kennis met de wetenschappelijk ondersteunde technologie van LPG Endermologie. Deze niet-invasieve behandeling zorgt er op een natuurlijke manier voor dat de huid van binnenuit wordt gestimuleerd voor het beste resultaat. Zo kunnen we jouw figuur shapen en je lichaamscontouren verbeteren.

Cellu M6 Technologie

De gepatenteerde technologieën van LPG Endermologie zijn erop gericht de gezondheid en schoonheid van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Hierbij wordt voornamelijk een duurzaam resultaat beoogd. LPG Endermologie werkt door de slapende cellulaire activiteit in onze huid opnieuw te activeren door middel van een onderhuidse bindweefselmassage.. De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd, waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt versneld voor een stevigere huid. Daarnaast wordt de afvoer van vetcellen geactiveerd en de vloeistofuitwisseling op gang gebracht, voor een verfijnd silhouet en een detox-effect. Door het nieuwste Cellu M6 type, kan er met LPG Endermologie tegelijkertijd worden gewerkt aan de stevigheid van de huid én aan het plaatselijk verminderen van vetophopingen. De apparatuur maakt gebruik van de zogenaamde rol en klep techniek in combinatie met een sequentiële aanzuiging van de huid. Hierdoor wordt er ingewerkt op zowel de adipocyten (vetcellen) en de fibroblasten (jeugdigheidscellen) in de huid. Hierdoor wordt er een soort diepgaande bindweefselmassage gegeven op de huid. De cilinders van het apparaat pakken een huidplooi op en rolt deze langzaam heen en weer. Hierbij wordt de huid als het ware “los gerold”, om zo de doorbloeding aanzienlijk te verbeteren. Het overtollig vocht wordt afgevoerd waardoor het het effect heeft van lymfedrainage. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Kleine vetophogingen zullen verdwijnen en de huid wordt langzaam weer gladgestreken. Door de vernieuwde technologie is er al na 3 tot 4 behandelingen met LPG Cellu M6 een mooi resultaat te behalen.

LPG Endermologie en Cellulitis

Om cellulitis op een effectieve manier aan te pakken, is het belangrijk om naar de oorzaak van het probleem te gaan. Bij cellulitis is de huid niet glad maar ziet er gedeukt en bobbelig uit, daarom wordt het ook sinaasappelhuid genoemd. Dit wordt veroorzaakt door een verminderde bloedsomloop en daarmee veranderingen in de vetcellen en weefsels die onder de huid liggen. Sommige vetcellen worden groter waardoor ze het weefsel onder de huid op sommige plaatsen omhoog duwen. Dat verklaart de bobbelige structuur. Cellulitis komt voornamelijk voor op de benen, billen en buik. LPG Endermologie brengt hier aanzienlijk verbetering in. LPG Endermologie en Vetophopingen
Vet wordt opgeslagen in de adipocyten, ofwel vetcellen. Op sommige plaatsen blijkt het erg lastig te zijn om dit via sporten of een dieet te verminderen. Tijdens een LPG Endermologie behandeling worden de onderhuidse cellen gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen vrij te maken. De apparatuur is zeer precies, waardoor we gericht bepaalde gebieden kunnen behandelen voor het gewenste resultaat.

Behandelgebieden


  • Billen

  • Bovenbenen

  • Buik

  • Rug

  • Heupen

  • Dijen
  • Binnenkant bovenbenen
  • Binnenkant knieën

  • Bovenarmen

Massages

45 minuten-Honingmassage €45,00
Honingmassage is een eeuwenoude behandeling uit Azië en Oost-Europa. De honingmassage is een geweldige bindweefsel massage. De doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en deze behandeling is zowel reinigend als voedend voor de huid. De honingmassage is zeer geschikt voor pijnlijke spieren en cellulite.

60 minuten-Hotstone €55,00
Een hot stone massage is een vorm van massage waarbij gladde, platte, verwarmde stenen op sleutelposities van het lichaam worden geplaatst.

60 minuten-Ontspanningsmassage €55,00

60 minuten Voetreflextie massage €55,00
Voetreflexmassage is een alternatieve geneeswijze die je lichaam helpt te ontspannen en daarmee eventuele blokkades op te heffen en de energiestroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in balans komen.

30 minuten Ontspannings massage €35,00

Pakkingen

Bodypakkingen zorgen voor ontgifting van je huid en voedt ook tegelijkertijd.De bodypakking komt op de rug, bovenarmen en achterzijde benen. Een pakking bestaat uit drie stappen; scrub, pakking en lotion. De scrub is om de huid voor te bereiden op de daadwerkelijke behandeling – de bodypakking. De scrub zorgt voor verwijdering van overtollige huidcellen en stimuleert de doorbloeding. Vervolgens brengen we de pakking aan. Deze wordt afgedekt met folie en moet ongeveer 20 minuten intrekken. De pakking wordt verwijderd met verwarmde doeken.

Chocolade pakking €50,00
Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet.
De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de chocolade pakking.

Aardbeien pakking €50,00
De aardbei rasul werkt diep verzorgend.  De rasul bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die tevens een voedende waarde voor de huid hebben. De huid wordt vernieuwd en gevoed met een dieptewerking. Na de behandeling is de huid blij, sterk en onweerstaanbaar zacht, een prachtige glans voldaan.Algenpakking €50,00
Laminaria algen zijn rijk aan jodium, een element dat de lipolyse van adipocyten vergemakkelijkt. De rijkdom van Laminaria helpt het voeden van de huid en het herstel van kracht en vitaliteit. Dit proces wordt versterkt door de hitte van de pakking.
Warmte bevordert de verwijding van de poriën, waardoor de actieve stoffen beter worden opgenomen door de huid. De absorberende werking bevordert de afvoer van gifstoffen. Het warmte effect word zeer gewaardeerd om zijn ontspannende werking.

Spraytanning

Een “spraytan” is een cabinehttps://nl.wikipedia.org/wiki/Douche  waardoor mensen, d.m.v. een spray met dihydroxyaceton (DHA), hun huid kunnen laten bruinen. Wij hebben diverse bruiningstinten, voor elke type huidskleur. De bruine kleur blijft 2 tot 3 dagen goed zitten, daarna neemt de kleur af. Voorafgaande en na de spraytanbehandeling zijn er do’s en don’ts, ( zie hieronder )

Tanning hele lichaam €30,00

Tanning bovenlichaam €17,50

Tanning benen €17,50

Do’s and dont’s:


Scrub je huid op de avond voor de behandeling ( vergeet ellebogen, knieen en hielen niet ) • Op de dag van je spraytan, niet scheren, gebruik geen douche-badgel, geen bodylotion deodorant en/of parfum. • Draag losse, makkelijke, donkere kleding voor na de behandeling. • Gebruik geen make-up en laat sieraden zoveel mogelijk thuis. • Vermijdt transpireren. Douchen, sporten in de eerste 8 uur na je spraytan.

Waxen met Lycon

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Lycon wax, armen €25,00

Lycon wax Bikinilijn €20,00

Lycon wax bikinlijn €20,00

Lycon wax bovenlip €10,00

Lycon wax, Brazilian €35,00

Lycon wax, Brazilian én oksels €45,00

Lycon wax kin €10,00 Lycon wax - kin en bovenlip €17,50

Lycon wax oksels €20,00 Lycon wax, oksels én bikinlijn €35,00

Lycon wax onder- en bovenbenen €45,00

Lycon wax onder- of bovenbenen €25,00

Lycon wax, rug €45,00

Lycon wax wenkbrauwen €10,00

IPL laserontharen

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Dat betekent dat er heel intensieve lichtpulsen gegeven worden. Het principe van IPL berust op dat van de laser. Beide vernietigen het haarzakje met behulp van licht dat in het pigment van haar en haarzakje wordt omgezet in warmte. Een IPL-apparaat gebruikt verschillende golflengtes tegelijkertijd, terwijl een laser slechts één specifieke golflengte gebruikt. De energie per golflengte is bij IPL lager dan bij laser. Afhankelijk van het huid- en haartype wordt bepaald welke behandelmethode het meest geschikt is. Lasertherapie of IPL?


Een donkere huid (huidtype 4-6) is niet geschikt voor behandeling met IPL door een hoog risico op complicaties De donkere huid kan veilig onthaard worden door het gebruik van een laser met een lange golflengte. Bij zowel lasertherapie als IPL moet de behandeling meerdere malen herhaald worden om een optimaal resultaat te bereiken. De haarkleuren lichtblond, grijs, wit en rood zijn niet geschikt voor beiden therapieën, omdat deze haartypen te weinig pigment bevatten.

IPL laserontharing – bikinilijn €45,00

IPL laserontharing - bikinilijn en oksels €60,00

IPL Laserontharing – borst €60,00

IPL Laserontharing - boven- én onderbenen €90,00

IPL Laserontharing - bovenlip+kin €40,00

IPL laserontharing - bovenlip of kin €22,50

IPL Laserontharing - boven- of onderbenen €60,00

IPL laserontharing – oksels €22,50

IPL Laserontharing – rug €75,00 


IPL kuur kuur, max 8 behandelingen v.a. € 189,00

demo

 

LET OP: WIJ ZIJN VERHUISD! Kruisstraat 37 in Haarlem | Bel: 023-2014115 | Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.