LET OP: WIJ ZIJN VERHUISD! Kruisstraat 37 in Haarlem | Bel: 023-2014115 | Mail: info@beau-ten.nl

Face

Microneedling/dermapen behandelingen

Microneedling ook wel fractional needling genoemd is uitermate geschikt voor huidafwijkingen of huidstructuren zoals: acnelittekens, zon beschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen.

Tijdens de microneedling worden er doormiddel van fijne naaldjes micro gaatjes in de huid gemaakt. Deze fijne naaldjes verwonden de dermis net genoeg om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstellen. Zodoende wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan echter wel een aantal maanden duren. Microneedling heeft het beste effect als u dit in kuurverband doet met pauzes van 10 tot 14 dagen.
Ook kan de microneedling goed in combinatie met de microdermabrasie voor een nog beter resultaat.

60 min. Microneedlingbehandeling gelaat € 120,00

75 min Microneedling gelaat en hals € 150,00

Microneedling kuur, 3 behandelingen v.a. € 300,00

Microdermabrasiebehandeling

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereikt u geweldige resultaten … met de revolutionaire MicroSkinPolish behandeling!

50 min Microdermabrasie behandeling €98,00

Microdermabrasie kuur, 5 behandelingen €395,00

Klassieke gezichtsbehandelingen:

Pure schoonheid door edelstenen en halfedelstenen

Geïnspireerd door haar jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen, hun effect op de huid en ontwikkeld vanuit een grote passie voor schoonheid, creëerde Chrystelle Lannoy het Franse merk Gemology Cosmetics. Dit high-end cosmeticamerk biedt salonbehandelingen en verzorgingsproducten die luxe én doeltreffendheid combineren en die de intensief huid verbeterende energie toepassen van oligo-elementen afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Deze pure, uiterst luxueuze en vooral krachtige werkstoffen met vele voordelen voor de huid zijn wetenschappelijk bewezen.

45 minuten-droge huid €50,00
De combinatie van Jade en malachiet verheldert uw teint. Uw huid voelt comfortabel en goed gehydrateerd aan.

45 minuten-gemengde huid €50,00
De regulerende werking van Robijn en Rode Jaspis onthult de glans van een gezonde en versterkte huid.

45 minuten-gevoelige huid €50,00
De zachtheid van Saffier en Lapis Lazuli kalmeert uw huid. Uw teint wordt helder, uw huid is beschermd

45 minuten-rijpere huid €50,00
De combinatie van Diamant en Toermalijn laat de glans van de huid herleven en maakt uw gelaatstrekken gladder. Uw huid hervindt haar stevigheid en welzijn

60 minuten-incl Diamant gelmasker €70,00
Een ongelooflijk fris gevoel dankzij de textuur van de hydrogel, die verrijkt is met 30 ingredienten voor een doeltreffend anti-aging en stralend effect.

La Roche-Posay ontwikkelt dagelijkse huidverzorging aanbevolen door dermatologen voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige of intolerante huid. Aan de oorsprong van de La Roche-Posay producten zit het Thermaal water van La Roche-Posay, van nature rijk aan Selenium en andere mineralen. Het Thermaal water heeft een kalmerende, herstellende en verzachtende werking op de huid en is een erkend dermatologisch bestanddeel dat helpt bij het herstel en het behoud van een gezonde huid.

45 min Acné huid € 50,00

60 min Gevoelige huid € 65,00

Gezichtsbehandelingen LPG endermologie

De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd door de behandelingskop van LPG en is in staat om ongelooflijke transformaties te ondergaan: de productie van jeugdigheidsstoffen versnellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) voor een stevigere huid, de procedure voor de afvoer van vetcellen activeren om het silhouet te verfijnen, vloeistofuitwisselingen opnieuw op gang brengen voor een diepe detoxwerking. LPG endermologie®-techniek werd ontwikkeld om op een volledig niet-invasieve, niet-agressieve, aangename en veilige manier gebruik te maken van dit natuurlijke potentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een stralende, jeugdige huid.

30 min glow € 45,00
Exfolieert in alle zachtheid, herstart de microcirculatie voor een egale teint en verbetert de helderheid van de huid.

40 min detox € 55,00
Draineert de toxines en geeft de huid opnieuw zuurstof voor een zuivere en stralende teint

50 min anti-aging € 75,00
Harmoniseert de volumes van het gezicht, geeft de huid weer densiteit en vult rimpels en kraaienpootjes langs binnen op

60 min Renovatie anti-aging € 95,00
Maakt de teint egaal, maakt de poriën dicht en strijkt rimpels op het gezicht en de hals glad voor een echt nieuw uitziende huid

60 min sublieme blik en lippen € 95,00
Strijkt rimpels glad rond de ogen en de mond, verhoogt de oogleden om de blik te openen en maakt de lippen voller

45 min decollete en buste € 65,00
Verstevigt het weefsel, strijkt rimpels glad en verstevigt de huid voor een echt glad decolleté

Ontharen d.m.v. Lycon wax

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!
Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm. Perfect voor stugge, korte, langere, altijd geschoren en hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren

Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. En wat te denken van de unieke Active GOLD Hot Wax? Deze is ongelofelijk sterk en bevat de verzachtende voordelen voor je huid van kamille. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON Hot Waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze!  

Lyco wax, kin € 10,00

Lycon wax bovenlip € 10,00

Lycon wax bovenlip/kin € 17,50

Ontharen d.m.v. IPL

IPL is een behandelmethode die gebruik maakt van IPL-licht, ook wel Impulse Light.
Hiermee worden rimpeltjes, acné, couperose en pigmentvlekjes in het gezicht en op de handen verminderd.
De huid wordt zo egaler en een merkbare verbetering is het uiteindelijke resultaat. Bij een IPL gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een speciale IPL, aangezien de huid van de handen en het gezicht wat dunner en kwetsbaarder zijn. Met de juiste producten en behandelkuur zullen deze oneffenheden minder zichtbaar worden. Omdat jouw huid uniek is, kijken we per persoon wat de mogelijkheden zijn, zo creeëren we het beste resultaat en de beste behandeling.

IPL bovenlip € 22,50

IPL kin € 22,50

IPL bovenlip en kin € 40,00

IPL wangen € 35,00

IPL gezicht € 50,00

IPL kuur max 8 behandelingen vanaf € 89,00

Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is sterk afhankelijk van het soort huid-/haartype en lichaamslocatie. Gemiddeld hebben mensen zo'n 8 behandelingen nodig voor een goed resultaat. Uiteraard zullen onze specialisten je hierover uitgebreid informeren. Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met IPL behandeld worden. Door het ontbreken van voldoende pigment in het haar kunnen deze haren het licht niet voldoende absorberen en geleiden naar de haarfollikel. De kans is dan aanwezig dat de behandeling minder goed werkt of helemaal niet.  Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL behandeling.

Onze specialisten zijn uitgebreid opgeleid en gediplomeerd op het gebied van IPL. Wij werken met de apparatuur van MedCos. Eén van de effectiefste en de veiligste machines die er bestaat. Door het grote oppervlak van de behandelkop, de korte flitsinterval en het watergekoelde systeem is de behandeling zeer effectief en goed te verdragen.

Voordat je de eerste IPL-behandeling ondergaat, moet je je voorbereiden. Dit doe je door uit de zon en onder de zonnebank vandaan te blijven (ten minste 6 weken voor je behandeling). Je kan dus het beste de plaatsen die je wilt laten behandelen met IPl, goed bedekken tegen de zon. De reden hiervoor is gelegen in het feit dat ook het pigment in je huid kan reageren op de lichtflitsen die bij IPL gebruikt worden, met nare bijwerkingen (verkleuringen, pigmentvlekken) tot gevolg. Om die reden kan je het beste zowel de zon als de zonnebank vermijden. Ook vlak vóór de start van IPL is het geen goed idee om nog eens lekker onder de zonnebank te gaan: je kan het beste al maatregelen nemen gedurende de laatste anderhalve maand voordat je wil starten met IPL.

Verder mag je enkele weken voor de behandeling niet epileren of harsen. Zou je dit wél doen, dan worden de haren met wortel en al uit het haarzakje getrokken en kan het haarzakje dus later, tijdens de IPL-behandeling, niet bereikt worden.

24 uur voor en 24 uur na de behandeling niet heet douchen of baden/sauna/zwemmen.

demo

 

LET OP: WIJ ZIJN VERHUISD! Kruisstraat 37 in Haarlem | Bel: 023-2014115 | Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.